Följ Allra

Allra Försäkringsförmedling växer med externa partners.

Pressmeddelande   •   Maj 07, 2015 10:43 CEST

Mikael Eklöf går till Allra Försäkringsförmedling AB, där han kommer att arbeta med affärsutveckling, lojaliseringsprogram och paketering av nya försäkringserbjudanden för kunder inom Allrakoncernen samt partnersamarbeten. Mikael kommer närmast från Nordeuropa Liv och Hälsa där han varit affärschef och underwriter på Lloydsmarknaden och innan dess som VD för SalusAnsvar personförsäkring AB.

’’Det känns fantastiskt spännande att börja på ett ungt, entreprenörsdrivet bolag som Allra och jag hoppas att jag kan tillföra erfarenhet och kompetens med min bakgrund från försäkringsbranschen’’, säger Mikael Eklöf.

David Persson, VD Allra Försäkringsförmedling är mycket nöjd med rekryteringen av Mikael Eklöf: ”Vi får väldigt mycket förfrågningar från bolag med stora kundbaser som önskar hjälp med minska sitt churn och öka lojalisering i sina kundbaser genom smarta gruppförsäkringar. Det är därför glädjande att vi nu fått Mikael på plats att serva och utveckla dessa partnersamarbeten.

Mikael började sin anställning hos Allra Försäkringsförmedling AB den 1 Maj 2015

Allra föddes ur idén om att privatekonomiska beslut borde vara enklare. Och kännas tryggare. Idag är Allra ett av Sveriges ledande företag inom tjänster för privatekonomisk trygghet med över 130 medarbetare - varav några är de främsta experterna i Sverige på förvaltning respektive försäkringar. Allra nominerades år 2012 till det ärofyllda och världsetablerade Ernst & Young-priset: ”Entrepreneur of the Year Award” och är stolta över att ha det högsta soliditetsomdömet AAA. Läs mer på www.allra.se

Kommentarer (0)

Lägg till kommentar

Kommentera

Genom att skicka din kommentar accepterar du att dina personuppgifter behandlas i enlighet med Mynewsdesks Integritetspolicy.